Wilt u uw bruiloft helemaal tot in de puntjes verzorgd hebben? LGV Event Support kan ook bemiddelen in een aantal verschillende dingen zoals een fotograaf, de decoratie voor het feest, een band of DJ en het trouwvervoer van de bruid en bruidegom. 

Ballonnenboog:
Er kan een ballonnen boog van ongeveer 4 meter lang bij de ingang van de locatie neergezet worden in kleuren van uw keuze.

Ballonnendecoratie: 
U kunt er ook voor kiezen om de gehele locatie met professionele ballondecoratie te laten versieren.

Rode loper: 
U kunt ervoor kiezen om uw bruiloft helemaal in stijl te laten verlopen en het helemaal af te maken met een rode loper met paaltjes bij de ingang. De rode loper met paaltjes kunt u door ons laten verzorgen.

DJ: 
Wilt u tijdens uw bruiloftsfeest een leuke band of DJ! LGV Event Support regelt dit allemaal voor u. Wij hebben goede contacten met diverse artiesten waardoor wij u goed entertainment voor een scherpe prijs aan kunnen aanbieden. Een DJ is een perfecte keuze voor bruiloftsfeesten want hij draait muziek naar uw keuze en heeft een ruime collectie aan nummers. Wilt u bijvoorbeeld alleen maar gouden ouden of een mix van oude en nieuwe muziek, alles is mogelijk. Hij zal er voor zorgen dat het u niet ontbreekt aan feestelijke gezelligheid.

Thema-arrangement:
Ook is het mogelijk uw huwelijksdag een passend thema te geven. Door een thema te geven aan uw huwelijksfeest bezorgt u u en uw gasten een geweldige dag te bezorgen die nog lang in het geheugen blijft hangen.

Voor alle mogelijkheden of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen op 0318 – 845 891, of stuur een mailtje naar info@lgv-events.nl.